Over ons

“Als extreme perfectionist en autoliefhebber ben ik vanaf kleins af aan al bezig geweest met het “poetsen” van auto’s. Dat is er tot heden altijd ingebleven, maar nu heb ik het genoegen om met passie, toewijding en oog voor detail aan auto’s van klanten te werken. Niet alleen brengt het werk veel voldoening, maar ook maak ik mensen nóg blijer met hun trotse bezit. Mooier kan toch niet?”

Wash & Shine Detailing is hét “autopoetsbedrijf” in de regio Zuid-Holland. “Detailing” staat voor het perfectioneren van uw auto. Hierbij is onze missie om onze klanten te verwonderen door met passie en plezier aan uw trotse bezit te werken. Wat begon als een hobby is uiteindelijk flink uit de hand gelopen. Van het wassen van de auto van familie in de loods van m’n vader, naar uitgebreide behandelingen lakcorrecties, glascoatings voor de klant. Wat ons onderscheidt ten opzichte van de rest? Wij gaan hier voor perfectie. Kwaliteit en oog voor detail staan bij ons centraal. Wij luisteren naar de wensen van de klant en in overleg met de klant koppelen we daar een passende behandeling aan. Wij kunnen uw auto een nieuw leven geven.


In juni 2013 zijn we officieel ingeschreven als bedrijf bij de KvK. Onze werkplek was toen nog in de loods van een paprikakwekerij in Brielle.

Hier begonnen we het wassen, polijsten en toen nog waxen van auto’s. We bereikte voornamelijk klanten uit de regio Voorne-Putten. Na een aantal jaar zijn we begonnen met het aanbrengen van glascoatings.

Een standvastigere bescherming t.o.v. een wax, waar we tevens garantie op kunnen geven.


In september 2017 zijn we gestart met de bouw van een nieuw pand op hetzelfde bedrijventerrein in Brielle. De oppervlakte van zo’n 64 m2 is goed voor zo’n twee auto’s.

Vanaf hier is ons bedrijf flink gaan groeien. We hebben in de tijd dat we hier zitten ervoor gezorgd dat we meer diensten aan kunnen bieden, zoals PPF en lederherstel.

Tevens konden we ons op deze locatie representatiever opstellen, aangezien we onze werkruimte konden indelen naar eigen smaak. Een erg fijne ruimte die echter na 4 jaar te klein werd.


In augustus 2021 hebben we de overstap gemaakt naar de Dwarsweg 13 in Rozenburg. Na een lange zoektocht hebben we een bedrijfslocatie gevonden die naar wens is. 

Het betreft een nieuw pand die logistiek zeer gunstig gelegen is (vlak langs de A15 t.h.v. de Thomassentunnel). Het pand heeft een werkruimte van ca 230 vierkante meter, waar we aan zo’n 9 auto’s tegelijk kunnen werken.

Deze ruimte geeft ons de mogelijkheid om klanten nog betere service te verlenen, door meer een one-stop-shop te creëren. We hebben het gehele pand voorzien van daglicht LED-verlichting, zodat we onze werkzaamheden nog beter uit kunnen voeren.

Tevens kunnen we op deze locatie breed scala aan hoogwaardige Detailing producten aanbieden, welke ieder moment door de klant opgehaald kan worden.