Bij Wash and Shine Detailing streven we naar het hoogste resultaat. Waar de standaard autopoetsers stoppen, gaan wij verder om uw auto tot in detail weer in nieuwstaat te brengen.

Standaard behandelingen

Reinigen

Wij verzorgen de volledige reiniging van uw voertuig op een zorgvuldige manier die geheel veilig is voor uw lak. Door gebruik te maken van hoogwaardige producten en de juiste volgorde van handelen is dit de beste voorbereiding op vervolgbehandelingen. Ook voor alleen een reinigingsbehandeling kunt u uiteraard bij ons terecht.

Polijsten

Een polijstbehandeling voor het lakwerk geeft uw voertuig een verjongingskuur. Alle oneffenheden in de lak worden verwijderd en de natuurlijke glans wordt hiermee teruggebracht. Polijstbehandelingen zijn uitvoerbaar in meerdere stappen (stages). Afhankelijk van de staat van de lak bepalen wij samen met u welke behandeling(en) nodig is/zijn.

Beschermen

Om uw lakwerk te verzegelen maken wij gebruik van hoogwaardige wax- en glascoating producten. Afhankelijk van de behandeling is de standtijd tussen de 3 maanden en 5 jaar. Door het aanbrengen van deze krasbestendige en beschermende laag op uw lak zullen de weersomstandigheden minder vat kunnen krijgen op de laklaag van uw voertuig.

Aanvullende behandelingen

Velgbehandeling

Velgen onderhouden is niet altijd een gemakkelijke klus. Bijtend remstof en andere vervuilingen die zich tijdens het rijden in uw velgen ophopen, zorgen ervoor dat ze hardnekkig vervuild raken. Ingevreten remstof, teer en andere wegdekvervuiling worden door de juiste handelswijze en de beste producten van uw velgen verwijderd. Om ervoor te zorgen dat uw velgen optimaal beschermd zijn, passen we een coating toe.

Interieur

Niet alleen het exterieur van uw auto is belangrijk, maar ook uw interieur. Bij onze behandelingen keren wij uw interieur compleet binnenstebuiten. Wij werken met de beste reinigingsmiddelen om zo uw auto weer van een fris en schoon interieur te voorzien. Door gebruik te maken van stoomapparatuur kunnen ook vlekken, hardnekkig vuil en andere vervuilingen verwijderd worden.

Motorreiniging

Ook onder de motorkap kunnen wij alles behandelen. Motoren kunnen vaak erg vuilaantrekkend zijn. Het motorcompartiment kan vettig, stoffig en vervuild raken. Door onjuiste werkwijze van reiniging kunnen motordelen permanent beschadigd worden. Wij werken met de juiste producten, waardoor wij uw motorcompartiment met een veilige reinigingsmethode weer in nieuwstaat brengen.

Bekijk de pakketten

Meer informatie over prijzen of direct een afspraak inplannen?

Bekijk dan onze pakketten!
Bekijk de pakketten