Behandelingen

Bekijk hier al onze behandelingen. Zie je niet staan waar je naar op zoek bent?
Neem gerust contact met ons op via de Whatsapp button rechtsonder of via het contactformulier!

Glascoatings

Glasscoatings

Een glascoating kunnen we aanbrengen op lakwerk, velgen, ramen, kunststof, leder en metalen. Deze laag biedt bescherming tegen van invloeden van buitenaf, zoals oxidatie, UV-straling, De bestanddelen Deze beschermen tegen oxidatie, UV-straling, (chemische) vervuiling en water.

Paint Protection Film

Paint Protection Film

PPF, ook wel “Paint Protection Film”, betreft een zelfherstellende film die steenslag en krassen voorkomt. Deze polyurethane foly kan worden aangebracht op het lakwerk ter bescherming tegen extreme invloeden

Polijsten/Lakcorrectie

Polijsten / Lakcorrectie

Krasjes zijn een doorn in het oog. Deze imperfecties kunnen verwijderd worden door middel van machinaal polijsten. Dit kan in één of meerdere fases of stages. Dit proces dient zeer zorgvuldig uitgevoerd te worden en vergt veel tijd.

Nieuwe auto

Nieuwe auto behandeling

Wrappen

Wrappen / De-chromen

Toe aan een nieuw kleurtje of wil je je auto meer eigen maken? Bij ons is het ook mogelijk om je auto te wrappen! Wij maken gebruik hoge kwaliteit folie, zoals 3M en Avery, en worden geïnstalleerd door professionals.

Abonnementen

Abonnementen

Lampen tinten

Lampen tinten

Ook de lampen van je auto laten smoken? Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van Smoke PPF. Verkrijgbaar in verschillende tints, inclusief garantie. Naast dat je je auto een nieuwe look geeft, dient het tevens ter bescherming tegen UV-straling, krasjes en steenslag.

Interieur

Interieur

Een auto rijdt veel lekkerder, als dat kan in een schoon en verzorgd interieur. Een interieur kan na verloop van tijd vlekken, glanzend leder of zelfs beschadigingen vertonen. Wij kunnen op alle vlakken de juiste oplossing bieden, zodat uw auto weer als nieuw is.

Alloygators

AlloyGators

De AlloyGator is een product dat op doeltreffende wijze de velgen van uw auto beschermt op een onopvallende, of juist opvallende wijze.Het product is enkele jaren geleden in Engeland ontwikkeld en daarna verder verbeterd.Meer informatie?

Neem gemakkelijk contact op via onze Whatsapp button of vul onderstaand contactformulier in!